Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Åååh kan ikje du bare gjørr det for meg?

Publisert: 29. mars 2016

Så satt du der igjen. Tom for linser, og blind som en muldvarp. Skjer det ikke alltid bare på de minst beleilige tidspunktene, midt i påska for eksempel.

De aller fleste linsebrukere kjenner seg igjen. Noen ganger er det rett og slett alt for mye å huske på i en travel hverdag. Fotballtrening, turn, matpakker, eksamener, til og fra jobb, handle på vei hjem. Så skal man liksom huske på selv å fylle på linselageret? Innom optikeren for å ordne nye, eller inn på nettsida du bruker, finne frem bankkortet og bestille. Og hvor ofte skulle man nå bestille synsprøve?

c)optikk, Norges største sammenslutning av privateide optikerforretninger, har funnet løsningen! Med appen Optikeren min får du både påminnelse om når du må huske å bestille nye linser, muligheten til å bestille linser direkte gjennom appen og påminnelse om når du skal bestille ny synsprøve hos din optiker.

Optikeren-Min-Featured-2b-300

Appen «Optikeren min» finner du både i Appstore, og Play Store – og best av alt – den er helt gratis! Den er enkel i bruk, og skulle du mot formodning ha noen spørsmål om den er det selvfølgelig bare å ta kontakt med oss, enten på telefon, e-post eller stikke innom for en prat i butikken.

c)optikk har, siden oppstart i 2002, vokst til en sammenslutning av mer enn 120 optikerforretninger landet over. De holder fokus på både kompetanse og valgfrihet, og har alltid omtanke for kunden i mente. På Synsenteret Stavanger er vi stolte av å være en del av c)optikk, og vi håper du som kunde også setter pris på den tryggheten, og valgfriheten det gir å være en del av noe bittelitt større enn bare én enkelt butikk.

Prøv «Optikeren min» idag, så kan vi huske på linsene dine for deg – slik at du kan bruke tiden på noe morsomt – som du også kan se!

passion-fruit-daiquiri-906099_1920

 

Bestill synstest Synsenteret i Stavanger, 51 85 80 80, Kirkegata 26, 4006 Stavanger