Rudy

Solbriller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Rudy solbriller. Disse solbrillene er perfekt for deg som er aktiv! Rudy Project ble grunnlagt i Treviso, Italia i 1985, og har vært en global leder innen sportsbriller i over 30 år.

Vårt utvalg av solbriller byr på mange forskjellige farger og størrelser. Og vi er her for å hjelpe å finne den perfekte solbrillen for deg. Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i Rudy solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

Rudy ble etablert av Rudy Barbazza i Treviso, Italia i 1985. Målet fra starten var å lage briller for atleter i hele verden. En forkjærlighet for fremgang, en lidenskap for stil og et skarpt blikk for kvalitet bidro til å gi liv til visjonen hans: verdens mest teknologisk avanserte sportsbriller. Rudy jobber i samarbeid med idrettsutøvere fra alle felt, og lytter til hva de vil og hva de trenger. Rudy slutter aldri å lete etter de mest avanserte materialene for å utvikle produkter som løfter ytelsen.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen