Ray-Ban og Ferrari solbriller

Solbriller

Synsenteret Stavanger har Ray-Ban og Ferrari solbriller fra den ekslusive samarbeidskolleksjonen til Ray-Ban og Ferrari.

Vårt utvalg av solbriller byr på mange forskjellige farger og størrelser. Og vi er her for å hjelpe å finne den perfekte solbrillen for deg. Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

Scuderia Ferrari (Ferraris racing avdeling) og Ray-Ban har utviklet en solbrillekolleksjon bestående av meget spesielle og eksklusive solbriller med unike detaljer.De to legendariske merkene, som begge har lidenskap for tradisjon og innovasjon, samarbeider også på en klassisk kolleksjon med unike ikoniske detaljer.

De seks solbrillemodellene har blitt laget i et svært begrenset antall og er dedikert til noen av verdens mest legendariske racingbaner. De gjenspeiler designen som kjennetegner Ferraris racingbiler. Samtidig går kraften i Scuderia Ferrari-stilen hånd i hånd med Ray-Bans opplevelse og tidløse design.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen