Prada solbriller

Solbriller

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av Prada solbriller. Enten du ønsker solbriller med eller uten styrke, har alle Prada solbriller har UV-A, UV-B, og UV-C filter. Noen av brillene har polariserte glass, så hvis du er på jakt etter det, si i fra når du er i butikken så kan vi vise deg hvilke modeller som er polariserte. Vi har også mange Prada Sport solbriller og Prada briller i butikken!

OM PRADA

Det klassiske, italienske merket som ble etablert av brødrene Mario og Marino Prada i 1915 går aldri av moten. Designerhuset er forsatt i Prada-familiens kreative ånd med Miuaccia Prada som hoveddesigner. Pradas drøm var ikke egentlig å overta familiens bedrift, hun hadde helt andre planer. Til tross for sin motvillighet har kvinnen med en doktorgrad i statsvitenskap designet flere ikoniske kreasjoner. Hennes design er stort sett ting hun selv ønsker å gå kledd i. Det kan være alt fra uniformer til glamorøse kjoler. Prada har selv sagt at hun finner inspirasjon fra å analysere hva som blir trendy og hva mennesker liker og ikke liker. I tillegg liker hun å studere nye perspektiv på hva som er vakkert og feminint og hvordan disse er sett på i samfunnet vårt.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen