Prada

Solbriller

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av Prada solbriller. Enten du ønsker solbriller med eller uten styrke, har alle Prada solbriller har UV-A, UV-B, og UV-C filter. Noen av brillene har polariserte glass, så hvis du er på jakt etter det, si i fra når du er i butikken så kan vi vise deg hvilke modeller som er polariserte. Vi har også mange Prada Sport solbriller og Prada briller i butikken!

Det klassiske, italienske merket som ble etablert av brødrene Mario og Marino Prada i 1915 går aldri av moten. Designerhuset er forsatt i Prada-familiens kreative ånd med Miuaccia Prada som hoveddesigner. Pradas drøm var ikke egentlig å overta familiens bedrift, hun hadde helt andre planer. Til tross for sin motvillighet har kvinnen med en doktorgrad i statsvitenskap designet flere ikoniske kreasjoner. Hennes design er stort sett ting hun selv ønsker å gå kledd i, og det kan være alt fra uniformer til glamorøse kjoler. Prada har selv sagt at hun finner inspirasjon fra å analysere hva som blir trendy og hva mennesker liker og ikke liker. I tillegg liker hun å studere nye perspektiv på hva som er vakkert og feminint og hvordan disse er sett på i samfunnet vårt.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen