Hugo Boss solbriller

Solbriller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Hugo Boss solbriller. Dette er solbrillene som aldri går av moten og er veldig komfortable i tillegg! Synsenteret Stavanger er en av de få optikerene i Stavanger som selger Hugo Boss solbriller. Velkommen innom butikken vår midt i sentrum!

Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

OM HUGO BOSS

Hugo Boss AG, ofte også kalt BOSS, er et tysk luksuriøst motehus med hovedkontor i Metzingen. Selskapet ble grunnlagt i 1924 av Hugo Boss og produserte opprinnelig klær til generell bruk. Etter andre verdenskrig og grunnleggerens død i 1948 begynte Hugo Boss å snu fokuset til dresser for menn. I 1989 begynte Hugo Boss å gi lisenser for en kolleksjon briller og solbriller med ny innovativ design og klassisk eleganse som reflekterte kleskolleksjonen. Hugo Boss’ sortiment er senere utvidet til å omfatte dameklær, klokker, golfutstyr, sko m.m. Konsernet er en betydelig sponsor av kunst og sport.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen