Fendi

Solbriller

Synsenteret Stavanger er stolt av å kunne tilby Fendi solbriller. Det er veldig viktig å beskytte øyene dine, og det er ekstra gøy å gjøre det med stil. Du kan også Fendi solbriller med styrke. Vi anbefaler alltid å reservere en ny synstest når man skal kjøpe nye solbriller med styrke for å sikre at du får den rette styrken, men også for å sjekke generell øyehelse.

Vårt utvalg av solbriller byr på mange forskjellige farger og størrelser. Og vi er her for å hjelpe å finne den perfekte solbrillen for deg. Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

Fendi ble etablert av paret Edoardo og Adele Fendi i 1925 i Via del Plebiscito i Roma. Merket ble fort kjent i Roma for de utsøkte veskene laget av pels og lær. På 1930-tallet begynte mennesker fra steder utforbi den italienske hovedstaden å bli oppmerksom på motehuset. Rundt samme tid begynte parets fem døtre å jobbe for Fendi som resulterte i mange nye ideer og design. Fendi har designet solbriller siden 1984.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen