Evil Eye by Silhouette

Solbriller

Synsenteret Stavanger er en stolt forhandler av Evil Eye briller fra sportsmerket Evil Eye fra Silhouette. Solbrillene skiller seg ut med spennende design, material og funksjonalitet. Dette er den perfekte solbrillen for en aktiv livstil.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

evil eye er et brillemerke fra Linz i Østerrike. De har i over flere tiår jobbet sammen med toppeksperter og spesialister for å utvikle de beste solbriller for aktivitet. Alle briller fra evil eye blir designet og produsert på hovedkontoret i Linz. evil eye briller har linser som passer for hver eneste lyssituasjon, enten det er på golfbanen eller på verdens høyeste topper. Merkets hovedfokus er å kombinere høy kvalitet brilleteknologi og banebrytende design.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen