Evil Eye by Silhouette solbriller

Solbriller

Synsenteret Stavanger er en stolt forhandler av Evil Eye solbriller fra sportsmerket Evil Eye fra Silhouette. Solbrillene skiller seg ut med spennende design, material og funksjonalitet. Dette er den perfekte solbrillen for en aktiv livstil. Vi ser frem til å vise deg den siste kolleksjonen av Evil Eye by Silhouette solbriller.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

OM EVIL EYE

evil eye er et brillemerke fra Linz i Østerrike. De har i over flere tiår jobbet sammen med topp eksperter og spesialister for å utvikle de beste solbriller for aktivitet. Alle briller fra evil eye blir designet og produsert på hovedkontoret i Linz. evil eye briller har linser som passer for hver eneste lyssituasjon, enten det er på golfbanen eller på verdens høyeste topper. Merkets hovedfokus er å kombinere høy kvalitet brilleteknologi og banebrytende design.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen