Dior solbriller

Solbriller

Synsenteret Stavanger er en av få butikker i Norge som kan tilby Dior solbriller. I mer enn femti år har det franske motehuset designet ikoniske kreasjoner med høy kvalitet. Vi har også Dior briller i butikken vår, så du er hjertelig velkommen innom for en synstest eller om du bare vil kikke!

Dior solbriller finnes i mange forskjellige farger og størrelser. Dette er allsidige solbriller og vi hjelper deg å finne den perfekte solbrillen for deg.

Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

OM DIOR

Christian Dior ble født inn i en velstående fransk familie som hadde store planer for sønnen i diplomatverdenen. Dior var mer interessert i mote og kunst. Han begynte sin karriere med å selge sine design sketcher fra sitt hjem for 10 cents per stykk. I 1928 lånte han penger av sin far og etablerte et kunstgalleri med kunstverk fra blant annet Pablo Picasso. Men han ble nødt til å stenge galleriet kun tre år etter på grunn av en familietragedie. Han forsatte sin karriere med en stilling hos mote designeren, Robert Siguet. Han ga Dior muligheten til å designe tre kolleksjoner. Da Dior ble innkalt til militæret, ble hans kreative karriere lagt på hyllen.

Etter militærtjenesten fikk Dior erfaring hos Lucien Lelong. Her jobbet han frem til han etablerte Christian Dior i 1946. Mindre enn seks måneder etter etableringen ble Christian Dior verdenkjent etter hans New Look kolleksjon ble skrevet om av Harper’s Bazaar. Etter Dior’s død i 1957 tok 21 år gamle Yves Saint-Lauren over. Siden den gang har Marc Bohan, Gianfranco Ferre, John Galliano, Bill Gaytten og Raf Simons ledet det verdenskjente motehuset.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen