Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Givenchy solbriller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Givenchy solbriller. Givenchys brillekolleksjon er basert på en lang tradisjon som hyller den vågale skjønnhetsstilen som motehuset fortsatt er anerkjent for: et dristig, elegant og slående design som gir brukerne et polert utseende. Givenchy har en hel serie med briller og solbriller for både menn og kvinner.

Vårt utvalg av solbriller byr på mange forskjellige farger og størrelser. Og vi er her for å hjelpe å finne den perfekte solbrillen for deg. Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

Givenchy solbriller

givenchy briller logo

Givenchy ble etablert av Hubert de Givenchy i Paris i 1952. Ikke lenge etter skrev New York Times en artikkel med tittelen «A Star Is Born». Også Vogue skrev lovord om den første kolleksjonen. Siden 1952 har Givenchy utviklet seg til et internasjonalt luksusmerke som er kjent for sin haute couture for både menn og kvinner. Hubert ledet selskapet frem til han pensjonerte seg og ga fakkelen videre til John Galliano. Etter to år ble Galliano ansatt av Dior, og Givenchy ansatte da Alexander McQueen. I 2017, tok Clare Waight Keller over ledelsen. Det var hun som designet brudekjolen til Meghan Markle da hun giftet seg med Prins Harry i 2018.

Bestill synsprøve