RES/REI

Briller

Synsenteret Stavanger har RES/REI briller og er stolte av å kunne tilby den nyeste kolleksjonen av RES/REI sin brillekolleksjon. Dette er briller med klassiske og elegante linjer med fokus på detaljer. Kolleksjonen byr på mange forskjellige farger og størrelser.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert RES/REI briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

RES/REI er et italiensk merke etablert i 2012 og har produsert briller siden. RES/REI betyr «tingen» på latin. Det betyr et eksisterende objekt, med substans og form; men det betyr også et konsept, en idé. Målet til RES/REI er å fremme italiensk design og produksjon og derfor er alle ledd av brilleproduksjonen fra ide til. komponenter i Italia. Det er merke med et særegent design kombinert med en utmerket håndlaget produksjon. Dette bidratt til å gjøre RES/REI til et merke kjent for kvalitet og innovasjon. Med RES/REI briller har du en brille som er unik men fortsatt klassisk år etter år.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen