Ørgreen

Briller

Synsenteret Stavanger er en stolt forhandler av Ørgreen briller. Innfatningene blir designet i København og videre håndprodusert i Japan. Hvert unike par går gjennom 100 seperate steg, som gjør at det kan ta opptil seks måneder for å fullføre en individuell innfatning. Dersom du kunne tenke deg et nytt par briller, anbefaler vi deg å starte prosessen med en synstest slik at vi kan garantere at styrken din er riktig.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

OM ØRGREEN

Ørgreen Optics ble etablert i København i 1997. Selv femten år etter oppstart og virksomhet i mer enn 40 land, har selskapet fortsatt sitt hovedkontor i den danske hovedstaden. Kolleksjonen er designet i Danmark, og designerene er inspirert av danske designverdier som innovasjon, kvalitet, minimalisme og rene linjer. I tillegg finner de inspirasjon fra gatekultur, ekstremsport og veteranbiler. Ørgreen er velkjent for sitt særegne bruk av farger, som utvikles av selskapet i Danmark. Videre er det et verdensledende fargelaboratorie i Japan som tar over prosessen. Selve prosedyren har mer enn femten ulike steg.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

Vi har flere erfarne, flinke optikere, og flere rom for synsprøver. I tillegg har vi eget verksted, hvor vi utfører reparasjoner og sliper brilleglass. En av årsakene til at vi har kunder både lokalt fra Stavanger, men også fra Sola, Sandnes, Bryne, Haugesund – og eller hele Norge, er at vi har kort ventetid.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen