Masunaga

Briller

Synsenteret Stavanger er stolte av å ha Masunaga briller fra det japanske merket Masunaga i butikken. Dette er kvalitetsbriller med klassisk detaljer og design.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Masunaga briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Japanske Masunaga Optical startet produksjonen av briller i Fukui i 1905. Selskapets grunnlegger Gozaemon Masunaga hentet inn dyktige håndverkere fra Osaka og Tokyo med ambisjon om å sette den optiske industriens hovedsenter i Fukui. Det er så mange som 200 manuelle prosesser involvert i å lage en brilleramme. Masunaga Optical er det eneste selskapet i Japan som har en fabrikk som har ansvaret for alle prosesser fra råvarer til produksjon og finish på en integrert måte. Det integrerte produksjonssystemet forbedrer detaljene og kvaliteten. Dette er kvalitetsbriller i verdensklasse.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen