Gotti

Briller

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av briller fra Gotti. Disse er laget av titan og acetat. Titan innfatningene er laget i Japan, og et keramisk belegg er lagt på. Acetat rammene er laget i Tyskland, og blir polert for hånd. Alle brillene blir ferdigstilt for hånd.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Gotti briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Gotti ble etablert i Wadenswil, en by nær Zurich i Sveits, av Sven Gotti i 1993. Gotti var selv optiker i flere år før han for fullt satset på sin egen brillekolleksjon. Filosofien bak selskapet er den samme som da selskapet startet for tjue år siden, nemlig å lage briller som er enkle, og elegante og laget av materialer av høyeste kvalitet. Det sveitsiske selskapet lanserer nye kolleksjoner to ganger i året.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen