Gotti

Briller

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av briller fra Gotti. Disse er laget av titan og acetat. Titan innfatningene produseres i Japan, og et keramisk belegg er lagt på. Acetat rammene lages i Tyskland, og blir polert for hånd. Alle brillene blir ferdigstilt for hånd.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

OM GOTTI

Gotti ble etablert i Wadenswil, en by nær Zurich i Sveits, av Sven Gotti i 1993. Gotti var selv optiker i flere år før han for fullt satset på sin egen brillekolleksjon. Filosofien bak selskapet er den samme som da selskapet startet for tjue år siden, nemlig å lage briller som er enkle, og elegante og laget av materialer av høyeste kvalitet. Det sveitsiske selskapet lanserer nye kolleksjoner to ganger i året.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi har flere erfarne, flinke optikere, og flere rom for synsprøver. I tillegg har vi eget verksted, hvor vi utfører reparasjoner og sliper brilleglass. En av årsakene til at vi har kunder både lokalt fra Stavanger, men også fra Sola, Sandnes, Bryne, Haugesund – og eller hele Norge, er at vi har kort ventetid.

Kort sagt, hos Synsenteret Stavanger hjelper vi deg fra A til Å. Synsundersøkelser, briller, linser, solbriller, vernebriller, skibriller, svømmebriller, PC-briller, lesebriller, barnebriller og alt som hører til.

Allerede da Synsenteret åpnet sine første lokaler i 1985 satset vi på mote, barnebriller og kontaktlinser. Vi har over årene vokst, og gått fra to til syv optikere. Selvom vi har flyttet inn i større lokale siden den gang, lever vi forsatt etter den samme filosofien: vi skal finne en løsning på alt!

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen