Givenchy

Briller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Givenchy briller. Givenchys brillekolleksjon er basert på en lang tradisjon som hyller den vågale skjønnhetsstilen som motehuset fortsatt er anerkjent for: et dristig, elegant og slående design som gir brukerne et polert utseende. Givenchy har en hel serie med briller for både menn og kvinner. Brillene er ikke bare tidløse, men også komfortable. Dette gjør at Givenchy brillene er veldig gode for både lese-, nær- og data briller. Dersom det er en stund siden sist synstest vil vi råde deg til å ta en ny kontroll, før du kjøper et par nye briller. Du kan enkelt fylle ut skjemaet her på siden for å reservere en synstest i dag.

Givenchy ble etablert av Hubert de Givenchy i Paris i 1952. Ikke lenge etter skrev New York Times en artikkel med tittelen «A Star Is Born». Også Vogue skrev lovord om den første kolleksjonen. Siden 1952 har Givenchy utviklet seg til et internasjonalt luksusmerke som er kjent for sin haute couture for både menn og kvinner. Hubert ledet selskapet frem til han pensjonerte seg og ga fakkelen videre til John Galliano. Etter to år ble Galliano ansatt av Dior, og Givenchy ansatte da Alexander McQueen. I 2017, tok Clare Waight Keller over ledelsen. Det var hun som designet brudekjolen til Meghan Markle da hun giftet seg med Prins Harry i 2018.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen