Fleye

Briller

Synsenteret i Stavanger er stolte av å ha Fleye briller i butikken. FLEYE anvender utelukkende nikkelfrie kvalitetsmaterialer, som beta-titan og acetat, kjent for å være allergivennlige materialer. Brillene fra FLEYE kommer i flere forskjellige farger og størrelser. Mange av FLEYE brillene har også clip-ons som allerede er tilpasset innfatningene. Vi anbefaler alltid å reservere en ny synstest når man skal kjøpe nye briller. Da kan vi sjekke at du får den rette styrken og din generelle øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

FLEYE står Fine Looking Eye og er et kreativt dansk designfirma. Det ble grunnlagt i 2002 av Annette Saust Estø, Hanne Rosenvold Anderson og Lars Halstrøm. Alle tre har mange års erfaring ingen for design, produksjon og salg av briller. FLEYE holder til utenfor København på den flotte, fredete herregården Barfred, oppført i det attende århundre av den tyskfødte arkitekten G. F. Hetsch. Barfredhøj sin arkitektonisk unike lokalet og idylliske beliggenhet danner rammene for FLEYEs kreativitet og inspirasjon. Dette avspeiler seg i FLEYEs design, formgivning og fargevalg. Dansk natur og historisk arkitektur har gitt inspirasjon til FLEYEs bruk av nordisk mytologi i navngivelsen av brillene.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen