Fendi

Briller

Synsenteret Stavanger er stolt av å kunne tilby eksklusive briller fra Fendi. Vi har også solbriller fra Fendi sin kolleksjon. Vi anbefaler alltid å reservere en ny synstest ved kjøp av nye briller. Da får du den rette styrken også kan vi sjekke din øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

OM FENDI

Fendi ble etablert av paret Edoardo og Adele Fendi i 1925 i Via del Plebiscito i Roma. Merket ble fort kjent i Roma for utsøkte vesker laget av pels og lær. På 1930-tallet ble Fendi kjent utenfor Roma. Parets fem døtre begynte å jobbe for Fendi på samme tid, dette resulterte i mange nye ideer og design. Fendi har ført briller og solbriller siden 1984.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Kort sagt, hos Synsenteret Stavanger hjelper vi deg fra A til Å. Synsundersøkelser, briller, linser, solbriller, vernebriller, skibriller, svømmebriller, PC-briller, lesebriller, barnebriller og alt som hører til.

Vi har flere erfarne, flinke optikere, og flere rom for synsprøver. I tillegg har vi eget verksted, hvor vi utfører reparasjoner og sliper brilleglass. En av årsakene til at vi har kunder både lokalt fra Stavanger, men også fra Sola, Sandnes, Bryne, Haugesund – og eller hele Norge, er at vi har kort ventetid.

Allerede da Synsenteret åpnet sine første lokaler i 1985 satset vi på mote, barnebriller og kontaktlinser. Vi har over årene vokst, og gått fra to til syv optikere. Selvom vi har flyttet inn i større lokale siden den gang, lever vi forsatt etter den samme filosofien: vi skal finne en løsning på alt!

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen