Face a face

Briller

Synsenteret Stavanger er stolte av å ha det franske merket Face A Face i butikken. Med utsøkte kombinasjoner av materialer, unike former og levende fargepaletter, skaper FACE A FACE briller med en perfekt balanse mellom kvalitet, funksjon og design. Fra sofistikert til lekent, hver kolleksjon har en særegen karakter og en følelse, noe som gjør brillene like unike som ansiktet som bæres.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå.
Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

OM FACE A FACE

FACE A FACE er et brillemerke som ble lansert i Frankrike i 1995 av Pascal Jaulent, Nadine Roth og Alyson Magee. Etter å ha sluttet seg til DESIGN EYEWEAR GROUP i 2015, flyttet firmaet hovedkvarteret til Danmark. I dag har FACE A FACE kontorer over hele verden – fra Aarhus til Paris og San Francisco. Designteamet er fortsatt basert i Paris. Produksjonen holder til i Frankrike, Italia eller Japan, avhengig av ekspertisen som kreves. FACE A FACE er kjent for gøyale farger og kombinasjoner med rammer i acetat og metall. Kolleksjonene henter inspirasjon fra moderne kunst, arkitektur, samtidsdesign og motetrender.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Kort sagt, hos Synsenteret Stavanger hjelper vi deg fra A til Å. Synsundersøkelser, briller, linser, solbriller, vernebriller, skibriller, svømmebriller, PC-briller, lesebriller, barnebriller og alt som hører til.

Allerede da Synsenteret åpnet sine første lokaler i 1985 satset vi på mote, barnebriller og kontaktlinser. Vi har over årene vokst, og gått fra to til syv optikere. Selvom vi har flyttet inn i større lokale siden den gang, lever vi forsatt etter den samme filosofien: vi skal finne en løsning på alt!

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen