Dior briller

Briller

Synsenteret Stavanger er en av få butikker i Norge som tilbyr briller og solbriller fra Christian Dior. I over femti år har det franske motehuset designet ikoniske kreasjoner av høy kvalitet. Vi har også solbriller fra Dior i butikken vår, så du er hjertelig velkommen innom for en synstest eller om du bare vil se og prøve!

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Dior briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

OM DIOR

Christian Dior ble født inn i en velstående fransk familie, som hadde store planer for sønnen i diplomatverdenen. Dior var mer interessert i mote og kunst, og begynte sin karriere med å selge sine design sketcher fra sitt hjem for 10 cents per stykk. I 1928 lånte han penger av sin far og etablerte et kunstgalleri med kunstverk fra blant annet Pablo Picasso, men ble nødt å stenge galleriet etter kun tre år på grunn av en familie tragedie. Han fortsatte sin karriere med en stilling hos motedesigneren, Robert Siguet, som ga Dior muligheten til å designe tre kolleksjoner.

Da Dior ble innkalt til militæret, ble hans kreative karriere igjen lagt på hyllen. Etter militærtjenesten fikk Dior erfaring hos Lucien Lelong frem til han etablerte Christian Dior i 1946. Mindre enn seks måneder etter etableringen ble Christian Dior verdenskjent da hans New Look kolleksjon prydet Harper’s Bazaar. Etter Dior’s død i 1957 tok 21 år gamle Yves Saint-Lauren over. Siden den gang har Marc Bohan, Gianfranco Ferre, John Galliano, Bill Gaytten og Raf Simons ledet det verdenskjente motehuset.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen