Caroline Abram

Briller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Caroline Abram briller. Dersom det er en stund siden sist synstest vil vi råde deg til å ta en ny kontroll, før du kjøper et par nye briller. Du kan enkelt fylle ut skjemaet her på siden for å reservere en synstest i dag.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Caroline Abram briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Caroline Abram ble etablert i Paris av Caroline Abram og ektemannen Gianluca Gualandi. Caroline startet karrieren som optiker, og startet i 1998 som tilbehørsdesigner for brilleindustrien. Hun designet forstørrelsesglass, smykker til briller og lorgnetter. Filao, selskapet hun startet, ble kjent internasjonalt på grunn av lorgnetten. I 2004 møtte hun designeren Gianluca Gualandi på motemessen Salon de l’Optique i Paris. To år senere bestemmer de seg for å flytte til Frankrike. Der utvikler og lanserer paret merket Caroline Abram i 2008, et brillemerke designet for damer. Abraham og Gualandi har vunnet flere priser, blant annet to ganger ved den årlige brillemessen Silmo.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen