BVLGARI

Briller

Synsenteret Stavanger er stolte av å ha Bvlgari briller fra det ikoniske italienske merket Bulgari i butikken. Dette er kvalitetsbriller med klassisk detaljer og design, noe som merket Bvlgari er kjent for. Merket har høy kvalitet og er for folk som setter pris på design og de små detaljene som utgjør hele forskjellen.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå.
Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Vi har jobbet med optikk i over 25 år, og har fått en mye erfaring med design og tekniske løsninger gjennom årene. Dersom du trenger nye briller anbefaler vi alltid at du tar en ny synstest. Da kan vi også garantere at du får rett styrke. Så snart optikerne har kontrollert synet ditt, står brillekonsulentene klar til å hjelpe deg i butikken.

Er du allergisk har vi mange forskjellige briller laget av allergi-vennlige materialer. For oss er det viktig at du er 100% fornøyd med brillene, så vi tar oss alltid god tid til å finne innfatningen som stemmer med din stil, komfort og pris.

Synsenteret Stavanger har utallige innfatninger fra over femti merker i både briller og solbriller til voksne og barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen