Hello Kitty briller fra barn

Briller for barn

Synsenteret Stavanger selger Hello Kitty briller for barn. De flotte brillene blir ekstra søte med den kjente Hello Kitty logoen på rammen. Hello Kitty er alltid en hit hos de yngste. Å finne det rette paret kan ta lang, så for å gjøre det litt enklere kan du nå bestille en time med våre brillekonsulenter på et tidspunkt som passer for deg.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Den populære tegneseriefiguren Hello Kitty ble først tegnet av Yuko Shimuzo for det japanske selskapet Sanrio i 1974. Den munnløse, hvite katten med den røde sløyfen ble først kjent som en dekrasjon en hvit vinyl veske, som med en gang ble en kjempehit i Japan. Det tok ikke lang tid før Hello Kitty fikk tilhengere rundt om i hele verden. Hello Kitty referer egentlig til den Kitty White, katten som fronter logoen, og alle vennene hennes.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen