EasyTwist briller for barn

Briller for barn

Synsenteret Stavanger har EasyTwist briller for barn. EasyTwist briller for barn er laget med en teknologi patent som gjør at disse brillene er veldig fleksible. Brillene tåler usedvanlig mye, ettersom metallet EasyTwist bruker spretter tilbake i original posisjon. Dette gjør at brillene er bedre rustet mot små, lekne barnefingre. Flere av modellene kommer også med tilpassete, polariserte solbrille-clipons.

Kanskje du har lagt merke til at barnet ditt har sett litt dårligere i det siste? Eller kanskje hun eller han myser foran TVen? Eller har vanskelig for å lese? Vi tar med glede en synstest for å se om briller kan være nødvendig. For å reservere en time kan du enkelt fylle ut skjemaet i høyre kolonne. Det er også mulighet for å reservere tid til rådgivning når du skal finne et det optimale brillene for barnet ditt.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

OM EASYTWIST

EasyTwist brillene lages av amerikanske brilleselskapet Aspex, som var etablert i 1965. I over 40 år har selskapet utviklet og designet nyskapende brillekolleksjon. EasyTwist er laget med Trilaston, et innovativt metall Aspex har utviklet selv og har patent på. Teknologien er basert på en kopper og aliminiums legering, som gjør at brillene er ekstremt fleksible.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen