Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Stella McCartney briller

Vi er ikke lenger leverandør av Stella McCartney men har et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Brillemerket er kjent for de skarpe linjene kombinert med det ultrafeminine. I stil med Stella McCartney sin filosofi er brillene laget på en mulig miljøvennlig måte, der 50% er laget av naturlig materiale. For å forsikre oss om at du får rett styrke når du kjøper nye briller, anbefaler vi å bestille en synstest hos en av våre optikere først. Vi har også Stella McCartney solbriller.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Stella McCartney briller

stella mccartney briller logo

Stella McCartney ble født inn i rampelyset, som datter av musikklegenden, tidligere Beatles-medlem Sir Paul McCartney.  Allerede som trettenåring designet og laget McCartney sin første jakke. I tenåren hadde hun også internship hos designeren Christian Lacroix. Videre studerte hun mote og design ved den prestisjetunge Central St. Martin i 1995. Hennes uteksameneringskolleksjon fikk mye oppmerksom, på grunn av hennes særegne designerstil. Oppvisningen fikk også en del oppmerksomhet, fordi venninnene til McCartney, supermodellene Naomi Campbell og Kate Moss presenterte kolleksjonen. Kun to år etter uteksameringen ble McCartney tilbudt Creative Director posisjonen i det velkjente, franske motehuset Chloe. I 2001 startet hun med sitt eget merke, Stella McCartney. Merket har i dag butikker over hele verden, inkludert New York, Los Angeles, Paris og London. Brillemerket har mange supportere, blant annet, Miranda Kerr, Jessica Alba, Anne Hathaway og Kirsten Dunst.

Bestill synsprøve