Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Prada Linea Rosso solbriller

Synsenteret Stavanger er en stolt forhandler av stilfulle Prada Linea Rossa solbriller. Solbrillene skiller seg ut med spennende design og material.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

 

Prada Linea Rosso solbriller

Det klassiske, italienske merket som ble etablert av brødrene Mario og Marino Prada i 1915 går aldri av moten. Designerhuset er forsatt i Prada-familiens kreative ånd med Miuaccia Prada som hoveddesigner. Pradas drøm var ikke egentlig å overta familiens bedrift, hun hadde helt andre planer. Til tross for sin motvillighet har kvinnen med en doktorgrad i statsvitenskap designet flere ikoniske kreasjoner. Hennes design er stort sett ting hun selv ønsker å gå kledd i, og det kan være alt fra uniformer til glamorøse kjoler. Prada Linea Rossa er en del av Prada som redefinerer ideen om moderne luksus, med fokus på tekniske detaljer og nye produksjonsmuligheter. Dynamisk og allsidig design laget med bærekraftige tekstilteknologier definerer en ny urban uniform rettet mot bevegelse. Multifunksjon er også nøkkelen, med materialer som er banebrytende og full av innovasjon som biokeramisk polyesterpiquet og biobasert nylon.

Bestill synsprøve