Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Oakley skibriller

I over 30 år har Oakley utviklet skibriller for mennesker som liker å være aktive i snøen.  Det er ikke uten grunn at Oakley skibriller har blitt en favoritt i skibakkene verden rundt. Skibrillene er designet med tanke på skiopplevelsen i hver minste detalj. Alle skibrillene har ypperlig airflow, anti-tåke, 100% UV beskyttelse, og en ypperlig støtsbeskyttelse. Oakley skibriller blir brukt av snøsportseliten, blant annet Shaun White og Eero Ettala.

De fleste Oakley har ekstra fargelinser tilgjengelig, og noen av modellene har det allerede inkludert. I butikken har vi et også et kart over alle fargene Oakley tilbyr. De forskjellige fargene er designet med tanke på forskjellige snø- og værforhold. Vi har også briller, solbriller fra Oakley.

Oakley skibriller

oakley-skibriller-logo

Oakley ble etablert i California, USA  i 1975. Firmaet er oppkalt etter den engelske setterhunden Oakley til grunnlegger, Jim Jannard. Selskapet begynte med å selge motorsykkel grep, kalt «The Oakley Grip», på motorcross eventer. Grepet var laget av et unikt material, kjent som «Unobtanium», som Jannard senere fikk patent på. Fem år etter Oakley var etablert, begynte selskapet å designe solbriller, og senere også briller. Til og med den i dag, har mange av Oakley brillene neseputer og øresokker laget av «Unobtanium».