Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Skibriller

Det finnes ikke noe kjekkere enn første dag av skisesongen, hvis du er glad i stå på ski eller snowboard. Enten du er i Sirdalen, Røldal eller Alpene. Solen skinner, skiene eller snowboardet er spent på.

synsenteret i stavanger stort utvalg av skibriller

I dag kommer til å bli helt fantastisk! Men halvveis ned bakken er smilet byttet ut med tårer. Uten rett utstyr for øynene blir det fort ubehagelig. Solen reflektert i snø kombinert med vind kan gjøre at skiforholdene ikke blir som forventet. Løsningen? Et par skibriller.

Skibriller

De kan komme til redning i all slags vær. Flere av modellene vi selger på Synsenteret Stavanger inkluderer et ekstra sett med glass til forskjellige værforhold. Når du kommer innom butikken kan vi vise deg et kart over fargene som egner seg til de forskjellige skiforholdene. På Synsenteret Stavanger tilbyr vi skibriller i forskjellige farger og stiler fra Oakley, Adidas og Zeal Optics.

For mer informasjon om Oakley briller, kan du gå her, for mer informasjon om Adidas skibriller, kan du gå her og for mer informasjon om Zeal Optics skibriller, kan du gå her.

synsenteret i stavanger stort utvalg av skibriller