Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Rag & Bone solbriller

 

Vi fører ikke Rag & Bone briller og solbriller lenger, men Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av andre merke briller, som du kan lese om her.

Vårt utvalg av solbriller byr på mange forskjellige farger og størrelser. Og vi er her for å hjelpe å finne den perfekte solbrillen for deg. Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

Rag & Bone solbriller

rag and bone solbriller logo

Rag & Bone ble etablert av Nathan Bogle and Marcus Wainwright i New York i 2002. Fra starten skilte Rag & Bone seg øyeblikkelig ut ved å kombinere britisk arv med retningsbestemt, moderne design. I dag har merket blitt synonymt med komfort. De benytter lokale produsenter på noen av de eldste fabrikkene i USA. Betydningen av kvalitet, eksperthåndverk og oppmerksomhet på detaljer er merkevarens kjernefilosofi. Ved å kombinere Rag & Bone’s New York-estetikk med klassisk briller, viser kolleksjonen merkevareengasjement for håndverk, innovasjon og tidløs design.

Bestill synsprøve