Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Rag & Bone briller

Vi fører ikke Rag & Bone briller og solbriller lenger, men Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av andre merke briller, som du kan lese om her.

Vi har flere typer briller som er gode for både lese-, nær- og data briller. Dersom det er en stund siden sist synstest vil vi råde deg til å ta en ny kontroll, før du kjøper et par nye briller. Du kan enkelt fylle ut skjemaet her på siden for å reservere en synstest i dag.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå.
Selv om vi ikke fører Rag & Bone briller har vi et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Rag & Bone briller

rag and bone briller logo

Rag & Bone ble etablert av Nathan Bogle and Marcus Wainwright i New York i 2002. Fra starten skilte Rag & Bone seg øyeblikkelig ut ved å kombinere britisk arv med retningsbestemt, moderne design. I dag har merket blitt synonymt med komfort. De benytter lokale produsenter på noen av de eldste fabrikkene i USA. Betydningen av kvalitet, eksperthåndverk og oppmerksomhet på detaljer er merkevarens kjernefilosofi. Ved å kombinere Rag & Bone’s New York-estetikk med klassisk briller, viser kolleksjonen merkevareengasjement for håndverk, innovasjon og tidløs design.

Bestill synsprøve