Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Mercedes-Benz briller

Vi er ikke lenger leverandør av Mercedes briller men har et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Før du kjøper nye briller anbefaler vi at du bestiller en synstest slik at vi kan sette riktig styrke i glassene og sjekke din øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Mercedes-Benz briller

mercedes benz briller logo

Ingen har skapt flere klassikere gjennom tidene enn Mercedes-Benz.  Karl Benz introduserte verdens første bil i 1886, bilprodusenten har videre fulgt ambisjonen til Gottlieb Daimler om ”det beste eller ingenting”. Det har resultert i en lang liste med patenter fra merkevaren Mercedes-Benz. I dag er Mercedes-Benz et av de mest suksessrike bilmerker i verden. Merket er kjent for karakteristikker som perfeksjon, høy kvalitetsstandard, pionerer og innovative løsninger.

Bestill synsprøve