Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Marni solbriller

Vi fører ikke Marni briller og solbriller lenger, men Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av andre merke briller, som du kan lese om her.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Marni solbriller

marni logo solbriller

Marni ble grunnlagt i 1994 av Consuelo Castiglioni, og har siden 2013 vært en del av OTB. Et internasjonalt konsern som samler og fremmer utviklingen av alternative merker innen luksusfeltet.Consuelo er opprinnelig fra Sveits. Merket er i dag mest kjent for sin eksperimentelle bruk av innovative trykk og farger.

Marni er nyskapende og mangefasettert og er anerkjent over hele verden for sine luksuriøse klær og tilbehør som er laget i Italia. Det estetiske paradigmet til merket gjenspeiler visjonen til den kreative regissøren Francesco Risso. Den er preget av en eksperimentell tilnærming til materialer og farger, og en unik stil for å blande utskrifter og former. Marnis subtile og elegante design feirer individualitet gjennom et strengt, men likevel undergravende språk. Den sære elegansen til Marni er en rekke muligheter.

Bestill synsprøve