Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Marni briller

Vi fører ikke Marni briller og solbriller lenger, men Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av andre merke briller, som du kan lese om her. Dersom det er en stund siden sist synstest vil vi råde deg til å ta en ny kontroll, før du kjøper et par nye briller. Du kan enkelt fylle ut skjemaet her på siden for å reservere en synstest i dag.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå.
Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Marni briller

marni logo briller

Marni ble grunnlagt i 1994 av sveitsiske Consuelo Castiglioni. Marni er nyskapende og mangefasettert og er anerkjent over hele verden for sine luksuriøse klær og tilbehør som produseres i Italia. Marnis elegante design feirer individualitet gjennom et strengt, men likevel undergravende språk. Elegansen til Marni har en rekke muligheter, og holder en kreativ dialog med kunstverdenen. Marni briller og solbriller er kjent for sin eksperimentelle bruk av innovative trykk, farger og eksentrisk design.

Bestill synsprøve