Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Hvordan kjøper man linser?

Hvordan kjøper man linser?

Først og fremst anbefaler vi at du setter opp en time med optiker, slik at vi kan være på den sikre siden at styrken din er oppdatert før du kjøper linsene. Er det første gang du prøver kontaktlinser vil en optiker også kunne svare på alle spørsmålene du måtte ha.

Dersom du er helt tom, har vi de fleste standardstyrkene* på lager, så er det bare å komme innom butikken å kjøpe mer. Dersom du er langsynt, har asgamatisme eller andre spesielle tilstander, har vi som regel ikke lager på disse type linsene, men du kan gjerne ringe oss eller sende en e-post slik at vi kan sjekke. Levering tar som oftest en til to uker så vi anbefaler å planlegge deretter! Dersom det er en stund siden du har sjekket synet, er det alltid lurt å sjekke synet hos en av våre erfarne optikere først.

Det tar som regel ikke lang tid å bli vant med å gå med linser, da de er svært behagelige på. Hvis du ikke er fornøyd med dine linser, kan det meget mulig være at du har feil type for øyene dine. Vi setter gjerne opp en tid for å diskutere dette med deg.

Kontakt oss Nettbestilling Linseboks

Det er flere fordeler med å bruke kontaktlinser:

– et mer naturlig syn ettersom de ligger direkte inne på øyene
– kontaktlinser tåker ikke til slik som brilleglass gjør
– hele synsfeltet er i bruk
– refleksjonsproblemer elimineres
– ideelt for sportsutøvere som ikke ønsker distraksjonen av briller
– du kan lettere ta i bruk skibriller og solbriller