Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Kontaktlinser

På Synsenteret Stavanger har vi et bredt utvalg av kontaktlinser. Dersom du er langtidsbruker, nybegynner eller bare nysgjerrig på det med kontaktlinser har vi mange års erfaring på området, og slår veldig gjerne av en prat med deg. Linser er såpass avanserte i dag, at de fleste kan bruke dem. Vi fører blant annet dags-, døgn-, ukes-, måneds-, toriske og fargelinser (med og uten styrke). 

Har du lyst å prøve kontaktlinser kan du klikke her for å reservere time.

Hvordan kjøper man linser?

Først og fremst anbefaler vi at du setter opp en time med optiker, slik at vi kan være på den sikre siden at styrken din er oppdatert før du kjøper linsene. Er det første gang du prøver kontaktlinser vil en optiker også kunne svare på alle spørsmålene du måtte ha.

Dersom du er helt tom, har vi de fleste standardstyrkene* på lager, så er det bare å komme innom butikken å kjøpe mer. Dersom du er langsynt, har asgamatisme eller andre spesielle tilstander, har vi som regel ikke lager på disse type linsene, men du kan gjerne ringe oss eller sende en e-post slik at vi kan sjekke. Levering tar som oftest en til to uker så vi anbefaler å planlegge deretter! Dersom det er en stund siden du har sjekket synet, er det alltid lurt å sjekke synet hos en av våre erfarne optikere først.

Kontakt oss Linseboks Nettbestilling Login nettbutikk

Du kan også bestille linser gjennom appen som heter Optikeren min som du finner både i App Store og Play Store. Her kan du enkelt bestille nye linser, få påminnelse når du trenger å bestille mer og ny synskontroll. Appen er knyttet til Synsenteret slik at styrken på bestillingen din vil alltid bli kontrollert av oss.

optikeren_min

Hvordan er det å bruke kontaktlinser?

Det tar som regel ikke lang tid å bli vant med å gå med linser, da de er svært behagelige på. Hvis du ikke er fornøyd med dine linser, kan det meget mulig være at du har feil type for øyene dine. Vi setter gjerne opp en tid for å diskutere dette med deg.

Det er flere fordeler med å bruke kontaktlinser:

– et mer naturlig syn ettersom de ligger direkte inne på øyene
– kontaktlinser tåker ikke til slik som brilleglass gjør
– hele synsfeltet er i bruk
– refleksjonsproblemer elimineres
– ideelt for sportsutøvere som ikke ønsker distraksjonen av briller
– du kan lettere ta i bruk skibriller og solbriller

Hvordan tar jeg av og på kontaktlinser?

Videoen som er laget av Ciba Vision under demonstrerer hvor lett det faktisk er å ta på og av kontaktlinser:

*Standardstyrker = nærsynhet uten astigmatisme