Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Carrera solbriller

Synsenteret Stavanger fører Carrera solbriller og briller, det ikoniske merket som er kjent for sin stil og allsidighet. Merket med sin robuste sjarm og historie med sportssolbriller er et beryktet og berømt merke over hele verden. Enten du leter etter klassiske aviatorinnfatninger, moderne runde linser eller de ultimate sportsmote-nyansene, har Carrera solbriller med ulike unisex-stiler for å fullføre enhver look. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Vi har også et stort utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Vi anbefaler at du bestiller synstest om det er lenge siden du hadde det sist eller aldri har hatt det. Dette hjelper deg å få rett styrke og vi kan sjekke din øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

 

Carrera solbriller

Carrera solbriller logo Stavanger Synsenter

Carrera ble etablert av Wilhelm Anger i Østerrike i 1956. Brillene og navnet var inspirert av sportsbilracet Carrera Panamerica som ble arrangert i Mexico på 1950-tallet. I 1964 fikk Anger patent på «Optyl»-materiale som veier 20% mindre enn blant annet det mye brukte materialet, acetat. Bruken av dette materialet resulterer i at brillene er mer allergi-vennlige og gir økt komfort gjennom at materiale formes etter eierens ansikt. Carrera sine briller og solbriller er like relevante i dag, og flere internasjonale kjendiser har lagt sin elsk på det italienske merket, blant annet Rihanna og Alicia Keys.