Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Röst briller

Synsenteret Stavanger er en stolt forhandler av stilfulle Röst briller. Brillene skiller seg ut med spennende design og material.

Før du starter jakten på det perfekte paret, anbefaler vi at du reserverer en synstest for å finne den styrken din, i tillegg til å se på din generelle øyehelse. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå.
Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Röst briller

rost logo

Navnet til det norske brillemerket Röst kommer fra stedet med samme navn i utkanten av Lofoten. Her finner man et dramatisk landskap med en uslåelig skjønnhet som også er inspirasjonen bak kolleksjonen. Resultatet er flott design med briller i titan produsert av Norwegian Eyewear.

Bestill synsprøve