Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Progressive briller

 

synsenteret i stavanger Progressive briller

Briller som har multifokale brilleglass er det vi ofte kaller progressive briller. I motsetning til enstyrkete brilleglasss, altså med en styrke over hele synsfeltet, har disse brilleglassene en gradvis økende styrke, slik at du kan kombinere en distanse- og lesebrille.

I de fleste tilfeller betyr det at når du bruker progressive briller, vil du se skarpt på avstand når du ser rett frem og klart på nært hold når du ser ned. Fordelene med slike brilleglass er mange, men mer enn alt – du slipper å bytte briller for forskjellige formål. Ikke lenger trenger du å bytte briller når du skal lese, fordi den progressive brillen din vil justeres etter ditt syn.

Vi samarbeider med Norges beste optiske leverandører, slik at du alltid får topp kvalitet.

Progressive briller Synsenteret i Stavanger

Synsenteret Stavanger har mange ulike løsninger som kan skreddersys for deg, inkludert denne type briller. Vi har også et bredt utvalg av merkebriller, som du kan lese om her.

Dersom det er en stund siden sist synstest vil vi råde deg til å ta en ny kontroll, før du kjøper et par nye briller. Du kan enkelt fylle ut skjemaet her på siden for å reservere en synstest i dag.

Kom innom så hjelper vi deg.

 

Bestill synsprøve