Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Tom Ford briller

Synsenteret Stavanger er stolte av å forhandle Tom Ford sine briller. Tom Ford er kjent for sitt elegante, maskuline design med særdeles oppmerksomhet til små detaljer. Den ikoniske t-en på mange av brillene fra Tom Ford har med årene blitt et fast inventar i moteverdenen. Vi har også solbriller fra Tom Ford. Ønsker du å kjøpe et par nye briller anbefaler vi at du bestiller en synstest slik at vi kan garantere at du får riktig styrke. Du kan reservere en ny synstest her.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Tom Ford briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Tom Ford briller

tom ford briller logo

Tom Ford er en amerikansk designer og film produsent født i Texas. Som 20-åring studerte han interiørdesign ved den prestisjetunge designskolen, Parsons The New School for Design i New York. I løpet av skolegangen jobbet han blant annet hos Chloe i Paris, og det var der han fikk øyet opp for mote. Etter at han var ferdig på The New School jobbet han for Cathy Hardwick og Perry Ellis, før han som kjent tok over roret hos Gucci og gav merket et helt nytt liv. I 2001 startet Tom Ford sitt eget designermerke. Tom Ford er kjent for et maskulint design med klare linjer og unike detaljer.

Bestill synsprøve