Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Talla briller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Talla briller. Brillene er ikke bare tidløse, men også komfortable. Dette gjør at Talla brillene er veldig gode for både lese-, nær- og data briller. Dersom det er en stund siden sist synstest vil vi råde deg til å ta en ny kontroll, før du kjøper et par nye briller. Du kan enkelt fylle ut skjemaet her på siden for å reservere en synstest i dag.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Talla briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Talla briller

talla briller

Optiker Gianluca Gualandi, med kallenavnet Talla, startet sin karriere i slutten av åtti-tallet med to optikerbutikker i Italia. I 2004 møtte han designeren Caroline Abram på motemessen Salon de l’Optique i Paris. To år senere bestemmer de seg for å flytte til Frankrike etter å ha funnet den store kjærligheten. Paret utvikler og lanserer brillemerket Caroline i 2008, som er designet for damer. I 2016 lanserer Gianluca Gualandi brillemerke Talla. Dette er designet for menn og som han selv sier “Jeg ser for meg brillen som det ultimate tilbehøret til maskulin eleganse.”

Bestill synsprøve