Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Studio briller

Vi er stolte av å være en av få leverandører av merket Studio Eyewear. Med spennende design og farger er disse for deg som setter pris på design.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Studio briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Studio briller

Studio-Eyewear-Stavanger-Synsenteret

Studio Eyewear har siden oppstarten sommeren 2021 hatt fokus på en kapselkolleksjon på 6 modeller hver sesong. Brillene fra Studio Eyewar er hovedsakelig laget av acetat fra den italienske leverandøren Mazzuccelli som er et fantastisk materiale med et skikkelig kvalitetsstempel. Navnet Studio kommer fra stedet og inspirasjonkilden til brillen både nå og i fremtid. Studio Eyewear selges kun hos utvalgte forhandlere og vi på Synsenteret er stolte av å være en av få i Norge.

Bestill synsprøve