Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Prodesign briller

På Synsenteret Stavanger fører vi med stolthet Prodesign briller. Prodesign briller byr på det velkjente skandinaviske preget og har høy kvalitet og komfort. Dersom du er på jakt etter et nytt par briller er Prodesign et meget alternativ. Vi anbefaler derimot at du starter brillejakten med en synstest slik at vi kan være helt sikre på at du får rett styrke.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Prodesign briller

Prodesign Briller

Prodesign er et verdenskjent brillemerke med hovedkontor i Danmark. Merket har i over 30 år laget design basert på den danske designerånden. Den typiske danske livsstilen skinner gjennom designet deres. For ikke lenge siden ble hele selskapet restrukturert, og det er i dag nytt fokus på å lage briller av ypperste kvalitet. Prodesign sin kolleksjon handler ikke bare om kvalitet og dansk design, men også om å bruke materiall som gjør at innfatningene sitter lett på, i tillegg til at de er veldig funksjonelle. Flere av Prodesign sine kolleksjoner har vunnet internasjonale designpriser.

 

Bestill synsprøve