Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Nine briller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Nine briller. Nine rillene er ikke bare håndlaget, men også komfortable. Dette gjør at Nine brillene er veldig gode for både lese-, nær- og data briller. Dersom det er en stund siden sist synstest vil vi råde deg til å ta en ny kontroll, før du kjøper et par nye briller. Du kan enkelt fylle ut skjemaet her på siden for å reservere en synstest i dag.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Nine briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Nine briller

nine briller logo

Nine er et dansk selskap etablert i 2010. Brillene er designet i Danmark, men produsert av håndverkere i Japan. Alle brillene i Nine sine kolleksjoner er derfor helt unike. Brillene bærer preg av enkel og stilren design i ultra lett titanium material. Siden starten har brillene veid 9 gram eller mindre, uavhengig av form, farge eller materiell som ble brukt.

Bestill synsprøve