Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Munic briller

Synsenteret Stavanger er stolte av å ha det tyske brillemerket Munic i butikken. 
Dette er et bærekraftig merke med topp kvalitet håndlaget i Tyskland, Østerrike og Japan.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Masunaga briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

 

Munic briller

munic briller synsenteret stavanger

Munic Eyewear er et tysk selskap med hovedkontor i München. Merket ble grunnlagt i 1991 av designeren og administrerende direktør Marcus Riess og drives i dag av ekteparet Ari og Marcus Riess. Munic briller har et håndlaget preg og er produsert med spesiell nøysomhet. Hos munic er det fokus på klare linjer, harmoniske farger og stil. Brillene er moteriktige og stilfulle som er resultat av en prosess som gir oppmerksomhet til hver eneste detalj. Et bærekraftig design i beste kvalitet.

Bestill synsprøve