Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Jimmy Choo briller

Synsenteret Stavanger har alltid et stort utvalg av Jimmy Choo briller. Akkurat som de verdenskjente stiletthælene fra merket, er brillene fra Jimmy Choo med på å sette prikken over i-en på et hvert antrekk. Vi anbefaler alltid at du tar en synstest ved kjøp av nye briller. Bestill ny time her.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå.
Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Jimmy Choo briller

jimmy-choo-briller-logo

Jimmy Choo ble i 1996 etablert av den malaysiske sko designeren Jimmy Choo og den tidligere britiske Vogue accessoirers redaktøren Tamara Mellon. Firmaet startet med eksklusive sko og åpnet i løpet av de fem første årene butikker i shopping metropoler verden over. Etter at Carrie Bradshaw, spilt av skuespilleren Sarah Jessica Parker, utbrøt «I lost my choo» i en episode av den velkjente serien Sex og Singelliv, gikk Jimmy Choo inn i motehistorien som et designikon. Etterhvert ekspanderte Jimmy Choo med egne kolleksjoner av vesker og briller. Jimmy Choo har vunnet mange priser for innovativt design, blant annet fra British Fashion Council Awards.

Bestill synsprøve