Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Hugo Boss briller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Hugo Boss briller. Dersom det er en stund siden sist synstest vil vi råde deg til å ta en ny kontroll, før du kjøper et par nye briller. Du kan enkelt fylle ut skjemaet her på siden for å reservere en synstest i dag.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå.
Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Hugo Boss briller

Hugo Boss AG, ofte også kalt BOSS, er et tysk luksuriøst motehus med hovedkontor i Metzingen. Selskapet ble grunnlagt i 1924 av Hugo Boss og produserte opprinnelig klær til generell bruk. Etter andre verdenskrig og grunnleggerens død i 1948 begynte Hugo Boss å snu fokuset til dresser for menn. I 1989 begynte Hugo Boss å gi lisenser for en kolleksjon briller og solbriller med ny innovativ design og klassisk eleganse som reflekterte kleskolleksjonen. Hugo Boss’ sortiment er senere utvidet til å omfatte dameklær, klokker, golfutstyr, sko m.m. Konsernet er en betydelig sponsor av kunst og sport.

Bestill synsprøve