Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Gucci briller

Hos Synsenteret Stavanger har vi hatt Gucci briller i mange år og det italienske merket skuffer aldri. Gucci briller er kjent for alt fra elegant til sportslig design. De ikoniske doble-G’ene, og til tider de berømte røde og grønne stripene, pryder innfatningen som alltid er laget av materialer av høyeste kvalitet, blant annet propionate og rustfritt stål. Gucci briller er et meget godt valg om du vil ha et nytt par briller. Dersom du aldri har hatt briller før eller det er lenge siden du har hatt synstest anbefaler vi alltid at du bestiller en synstest. Da kan vi kan hjelpe deg å finne styrken du trenger og sjekke din øyehelse. Vi fører også Gucci solbriller.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Gucci briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Gucci briller

gucci briller logo

Gucci ble etablert av Giccio Gucci i Firenze i 1921. Gucci, inspirert av sin tid i hotell- og reiselivsbransjen, startet å selge eksklusive skinnvesker og kofferter. Etterhvert utvidet Gucci med både klær, sko og tilbehør. Han startet butikker i Roma og Milano, og senere i metropoler over hele verden. Merket ble verdenskjent da filmstjerner og jetsettere tok i bruk merket. Etterhvert har de to G’ene, symbolet til Gucci, blitt et ikon i moteverdenen. I 1990 tok amerikaneren Tom Ford over styringen.

Bestill synsprøve