Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Fendi briller

Synsenteret Stavanger er stolt av å kunne tilby eksklusive briller Fendi. Vi har også solbriller fra Fendi sin kolleksjon. Vi anbefaler alltid å reservere en ny synstest ved kjøp av nye briller. Da får du den rette styrken også kan vi sjekke din øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Fendi briller

Fendi Briller logo

Fendi ble etablert av paret Edoardo og Adele Fendi i 1925 i Via del Plebiscito i Roma. Merket ble fort kjent i Roma for utsøkte vesker laget av pels og lær. På 1930-tallet ble Fendi kjent utenfor Roma. Parets fem døtre begynte å jobbe for Fendi på samme tid, dette resulterte i mange nye ideer og design. Fendi har ført briller og solbriller siden 1984.

Bestill synsprøve