Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Emporio Armani briller

Synsenteret Stavanger er stolte av å ha det briller fra italienske Emporio Armani i butikken. Dette er kvalitetsbriller med klassisk detaljer og design. Merket har høy kvalitet og er for folk som setter pris på design og de små detaljene som utgjør hele forskjellen.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå.
Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Emporio Armani briller

Emporio Armani er den banebrytende linjen lansert av italienske Giorgio Armani i 1981. Designeren hadde som mål og lage et merke som appelerte til den yngre garde. Noe det gjorde den gang så vel som nå. Emporio Armani uttrykker en ung og bekymringsløs holdning. Dette er et merke rik på ideer, som alltid fornyer seg og holder seg relevant til årets mote.

Bestill synsprøve