Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Bvlgari briller

Synsenteret Stavanger er stolte av å ha Bvlgari briller fra det ikoniske italienske merket Bulgari i butikken. Dette er kvalitetsbriller med klassisk detaljer og design. Merket har høy kvalitet og er for folk som setter pris på design og de små detaljene som utgjør hele forskjellen.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå.
Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Bvlgari briller

Bvlgari ble grunnlagt i Roma i 1884 av den talentfulle greske sølvsmeden Sotirio Bulgari.  Merket fikk raskt et rykte for italiensk fortreffelighet med utsøkt håndverk og praktfulle smykkekreasjoner. Gjennom flere tiår har Bulgari-generasjonene definert en særegen stil laget av levende fargekombinasjoner, utsøkt balanserte volumer og umiskjennelige motiver som hyller selskapets romerske røtter. Brillene fra merket har den samme usøkte stilen med høy kvalitet og fokus på design. Bvlgari føler et ansvar å kontinuerlig å fremme sin etiske, sosiale og miljømessige ytelse gjennom konstant innovasjon og forbedring av sin aktivitet.

Bestill synsprøve