Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Andy Wolf briller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Andy Wolf briller. Andy Wolf har kun et begrenset antall briller som blir håndlaget hvert år og dette gjør enhver innfatning unik. Brillene er ikke bare tidløse, men også komfortable. Dette gjør at Andy Wolf brillene er veldig gode for både lese-, nær- og data briller. Dersom det er en stund siden sist synstest vil vi råde deg til å ta en ny kontroll, før du kjøper et par nye briller. Du kan enkelt fylle ut skjemaet her på siden for å reservere en synstest i dag.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Andy Wolf briller

andy wolf briller logo

Andy Wolf ble etablert i Styria-regionen i Østerrike i 2006. Siden starten har Andy Wolf fokusert på å produsere innfatningene sine lokalt i nærområdet. Alle brillene er laget med av acetat av høyeste kvalitet, som gjør at det tar opptil flere uker å lage en innfatning. Det vil si at alle par fra brilledesigneren er unik på sin lille måte. Andy Wolf blir forhandlet i et begrenset antall butikker verden over, og Synsenteret Stavanger er en av disse.

Bestill synsprøve