Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Johaug briller

Synsenteret Stavanger er stolte av å ha Johaug briller fra det norske merket i butikken. Dette er kvalitetsbriller med klassisk detaljer og design.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Johaug briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Johaug briller

Merkevaren Johaug er basert på den suksessfulle toppidrettsutøveren og olympiske mesteren, Therese Johaug. Teamet i Johaug designer og utvikler alt i fra klær til briller i ypperste kvalitet. Inspirasjonen bak våre design er Therese sin unike dualitet, der rå viljestyrke møter sofistikert feminitet. Synsenteret Stavanger har et utvalg av Johaug Eyewear i butikken.

 

Bestill synsprøve